Navigand in continuare pe Casa-Luminii.ro esti de acord cu folosirea cookie-urilor pentru imbunatatirea performantelor si experientei vizitei tale. Detalii cookie-uri Inchide notificarea
Magazin online de corpuri de iluminat cu o gama variata de aplice, lustre, lampi, spoturi, veioze si candelabre.
Numar articole: 0
Pret total: 0 Lei

transport lampi
Lampi solare - Corpuri de iluminat de exterior cu alimentare solara

Alege producator:
Ordonare:
Tip afisare:   grid lampi lista lampi
Produse promovate:     Modele noi:     Modele populare:     Doar produse aflate in stoc:
Filtru pret (Lei):


Nu exista nici un produs conform criteriilor selectate!

Mai multe detalii despre solare

Lampile solare sunt corpuri de iluminat pentru exterior care se incarca solar si care, apoi, consuma energia acumulata in timpul zilei, luminand toata noaptea.

Aceste corpuri de iluminat nu au intrerupator, fapt pentru care nu pot fi oprite, insa, in acelasi timp, nu este niciun motiv pentru a le opri, pentru ca energia acumulata de ele nu poate fi stocata, trebuie sa fie consumata. Asadar, aceste lampi vor lumina pe timpul intregii nopti, oferind o adevarata atmosfera de basm.

Cu ajutorul lor puteti sa va luminati anumite parti din gradina, anumite plante sau flori. Puteti sa faceti gradina superba si pe timpul noptii, sau puteti semnaliza caile de acces. Astfel va puteti asigura ca nimeni nu va gresi drumul pe timp de noapte.

gazduire web dezvoltare web   Cumpara in siguranta de pe Casa-Luminii.ro - SSL Certificat   price.ro   Ghidul tau autentic de shopping.   Viziteaza magazinul Casa-Luminii.ro pe ShopMania
Comenzi telefonice: 0726 147 023

© Copyright 2018 Casa Luminii. SC Homelight SRL. Toate drepturile rezervate.
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor