Politica de confidentialitate

SC Homelight SRL este în curs de înregistrare ca și operator de date cu caracter personal inregistrat la Registrul General al Agentiei Nationale de Supraveghere a Datelor.

Colectarea datelor se face prin diverse modalitati si instrumente specifice precum:
  • crearea unui cont în cadrul magazinului online;
  • aplicatia de gestiune a newsletterului prezenta in magazinul virtual;
  • salvarea in baza de date ca urmare a participarii utilizatorilor la diverse concursuri si loterii publicitare organizate de SC Homelight SRL sau diversele formulare de abonare disponibile in magazinul virtual.

Compania SC Homelight SRL va informa periodic abonatii prin newsletter in legatura cu produsele si oferta promotionale. De asemenea prin newsletter SC Homelight SRL poate trimite alte mesaje de informare, chestionare sau cupoane cadou.


Ce detalii se salveaza?


În cazul persoanelor fizice, datele ce vor fi salvate in baza de date ale SC Homelight SRL sunt: nume, prenume, adresa de email, numar de telefon si adresa. Opțional, dacă utilizatorul final își exprimă dorința, se pot salva și data nașterii.


De ce se salvează date?


Scopurile prelucrarii acestor date sunt: informarea cu privire la comanda efectuata de cumparator in cadrul magazinului virtual www.casa-luminii.ro, informarea despre produsele si promotiile Homelight sau despre orice alte promotii sau activitati desfasurate de Homelight, realizarea de rapoarte statistice.


Promitem să îți protejăm datele!


SC Homelight SRL se obliga ca datele personale sa nu fie difuzate catre terti, cu exceptia partenerilor de servicii de marketing si alte servicii, agreati de www.casa-luminii.ro cu care exista contracte in acest sens si care se obliga prin acestea sa protejeze aceste date.


Cui se transmit datele?


Informatiile cu caracter personal pot fi divulgate catre Politie, Instante judecatoresti sau organe ale statului abilitate atunci cand exista o cerere expresa din partea acestora si legea o impune.


Utilizatorii își exercită dreptul!


Utilizatorii se pot dezabona de la primirea newsletter-ului cand nu mai doresc prelucrarea datelor cu caracter personal:
  • prin click pe link-ul "Dezabonare newsletter" din partea de jos a fiecărui newsletter primit;
  • prin trimiterea unui email la adresa hello@casa-luminii.ro prin care solicita in mod expres dezabonarea.