Navigand in continuare pe Casa-Luminii.ro esti de acord cu folosirea cookie-urilor pentru imbunatatirea performantelor si experientei vizitei tale. Detalii cookie-uri Inchide notificarea
Magazin online cu o gama variata de corpuri de iluminat, lampi, lustre, aplice, spoturi, veioze si candelabre.
Numar articole: 0
Pret total: 0 Lei

transport lampi
Vanzare in rate

Corpuri de iluminat, în rate

În momentul de față, compania Homelight s.r.l., operatorul magazinului online de corpuri de iluminat Casa Luminii este în tratative cu mai multe consortii financiare pentru a putea pune la dispozitia clientilor posibilitatea achizitionarii produselor de iluminat in rate prin credite de consum.

În funcție de conditiile favorabile negociate cu acestia pentru a putea să oferim cele mai mici costuri clientilor Casa Luminii, vom putea să prezentăm soluțiile oferite în parteneriat cu cei mai mari operatori de creditare din Romania, precum ar putea fi BRD Finance, Cetelem, TBI Credit IFN, UniCredit, Garanti Bank, ERB Retail Services, Banca Transilvania, Raiffeisen.

Parteneriate active

Te rugăm să ne întrebi cu care din partenerii amintiți avem un parteneriat la data la care dorești să plasezi o comandă, fie în cadrul magazinului online, fie în unul din magazinele noastre din Arad sau Timișoara.

gazduire web dezvoltare web   Cumpara in siguranta de pe Casa-Luminii.ro - SSL Certificat   price.ro   Ghidul tau autentic de shopping.   Viziteaza magazinul Casa-Luminii.ro pe ShopMania
Comenzi telefonice: 0726 147 023

© Copyright 2018 Casa Luminii. SC Homelight SRL. Toate drepturile rezervate.
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor