Navigand in continuare pe Casa-Luminii.ro esti de acord cu folosirea cookie-urilor pentru imbunatatirea performantelor si experientei vizitei tale. Detalii cookie-uri Inchide notificarea
Magazin online cu o gama variata de corpuri de iluminat, lampi, lustre, aplice, spoturi, veioze si candelabre.
Numar articole: 0
Pret total: 0 Lei

transport lampi
Politica de confidentialitate

Protectia datelor și magazinul online de corpuri de iluminat

s.c. Homelight s.r.l. este în curs de înregistrare ca și operator de date cu caracter personal inregistrat la Registrul General al Agentiei Nationale de Supraveghere a Datelor.

Colectarea datelor se face prin diverse modalitati si instrumente specifice precum:

  • aplicatia de gestiune a newsletterului prezenta in magazinul virtual,crearea unui cont în cadrul magazinului online,
  • bifarea optiunii de abonare la newsletter din cosul de cumparaturi,
  • salvarea in baza de date ca urmare a participarii utilizatorilor la diverse concursuri si loterii publicitare organizate de s.c. Homelight s.r.l. sau diversele formulare de abonare disponibile in magazinul virtual.

Optarea pentru abonarea la newsletterul Homelight implica acceptul UTILIZATORILOR ca datele lor personale sa fie pastrate si prelucrate de compania Homelight s.r.l..

Compania s.c. Homelight s.r.l. va informa periodic abonatii prin newsletter in legatura cu produsele si oferta promotionale. De asemenea prin newsletter s.c. Homelight s.r.l. poate trimite alte mesaje de informare, chestionare sau cupoane cadou.

Ce detalii salvăm?

În cazul persoanelor fizice, datele ce vor fi salvate in baza de date ale s.c. Homelight s.r.l. sunt: nume, prenume, adresa de email, numar de telefon si adresa. Opțional, dacă utilizatorul final își exprimă dorința, se pot salva și data nașterii.

De ce salvăm date?

Scopurile prelucrarii acestor date sunt: informarea cu privire la comanda efectuata de cumparator in cadrul magazinului virtual Homelight, informarea despre produsele si promotiile Homelight sau despre orice alte promotii sau activitati desfasurate de Homelight, realizarea de rapoarte statistice.

Promitem să îți protejăm datele!

s.c. Homelight s.r.l. se obliga ca datele personale sa nu fie difuzate catre terti, cu exceptia partenerilor de servicii de marketing si alte servicii, agreati de Homelight cu care exista contracte in acest sens si care se obliga prin acestea sa protejeze aceste date.

Cui transmitem datele?

Informatiile cu caracter personal pot fi divulgate catre Politie, Instante judecatoresti sau organe ale statului abilitate atunci cand exista o cerere expresa din partea acestora si legea o impune.

Utilizatorii își exercită dreptul!

Utilizatorii se pot dezabona de la primirea newsletter-ului cand nu mai doresc prelucrarea datelor cu caracter personal:

  • prin click pe link-ul ”Dezabonare newsletter” din partea de jos a fiecărui newsletter primit;
  • prin trimiterea unui email la adresa hello@casa-luminii.ro prin care solicita in mod expres dezabonarea.
Te invităm să parcurgi documentul ce cuprinde mai multe detalii referitoare la politica pe care magazinul online de solutii de iluminat Casa Luminii îl respectă în fiecare din demersurile sale de comunicare cu stake holder-ii - click aici.
gazduire web dezvoltare web   Cumpara in siguranta de pe Casa-Luminii.ro - SSL Certificat   price.ro   Ghidul tau autentic de shopping.   Viziteaza magazinul Casa-Luminii.ro pe ShopMania
Comenzi telefonice: 0726 147 023

© Copyright 2018 Casa Luminii. SC Homelight SRL. Toate drepturile rezervate.
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor