Navigand in continuare pe Casa-Luminii.ro esti de acord cu folosirea cookie-urilor pentru imbunatatirea performantelor si experientei vizitei tale. Detalii cookie-uri Inchide notificarea
Magazin online cu o gama variata de corpuri de iluminat, lampi, lustre, aplice, spoturi, veioze si candelabre.
Numar articole: 0
Pret total: 0 Lei

transport lampi
Modalitati de plata

Cumperi online corpuri de iluminat - varianta simplificată!

Dacă alegi să faci achizitii in cadrul magazinului online si nu in unul din magazinele de corpuri de iluminat Casa Luminii din Arad sau Timisoara, consideram ca nu trebuie sa intampini greutati! Chiar din contra, dorim sa usuram intreaga procedura: am simplificat plata unei comenzi, tu doar trebuie să dai click pe care din acestea o preferi.

Mai jos am detaliat principalele modalități de plată acceptate.

Numerar

Plata numerar, atât în cazul in care ai ales să ridici comanda de produse de iluminat din oricare din magazinele Casa Luminii, cat si in cazul in care preferi varianta livrarii la adresa indicată. Aceasta a doua varianta este cunoscută și ca plata ramburs.

Plata se poate face în lei, în limita maximă a 5.000 lei, aici fiind vorba de valoarea totala a comenzii, cu TVA.
Plata se va efectua în momentul în care curierul sau unul din membrii echipei Casa Luminii livrează comanda la adresa indicată.

Plata online cu cardul (de debit sau de credit)

Magazinul online permite plata cu orice card de debit sau de credit, emis de Visa/Mastercard. Această modalitate de plată nu presupune niciun comision suplimentar pentru tranzacții!

Odata ce doresti sa finalizezi o comanda, daca alegi ca si modalitate de plata, plata online cu cardul, vei fi redirecționat către procesatorul de plăți online cu care lucrăm, Netopia - MobilPay.ro. Plata se va efectua in conditii de maxima siguranta, datele tale fiind protejate de sistemul acesota. Acestia pun la dispoziția fiecarui client, un sistem de tranzacționare prin procesare 3D Secure, care te asigură ca pe parcursul tranzactiei nici o informație cu privire la cardul tău nu este reținută pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plăți, datele tale fiind procesate direct de Visa și Master Card!

Pentru finalziarea cu succes a procedurii de achitare a valorii comenzii, este necesar să completezi toate datele pe care procesatorul de plati MobilPay.ro le solicită prin intermediul formularului ce va fi afisat: nume, prenume, număr de card, cod de securitate.
Daca datele introduse sunt cele corecte, suma de bani este blocată în contul tău și poți verifica acest lucru.

Poți alege și varianta de a achita valoarea unei comenzi cu cardul la oricare din magazinele noastre unde ai ales sa preiei comanda.

Transfer bancar (Ordin de plată)

Cunoscut ca și plata prin ordin de plată, plata prin transfer bancar este una din modalitătile preferate de clientii care plaseaza o comanda cu o valoare de peste 5000 lei, tva inclus.
Plata se face prin transfer bancar către Homelight s.r.l., având cod unic de înregistrare: RO15413250, în contul IBAN RO93BTRLRONCRT02X7728501XXX, deschis la banca Transilvania, sucursala Arad.

Cumpără corpuri de iluminat în rate

Mai multe detalii referitoare la plata în rate sunt disponibile in pagina dedicata - click aici.

gazduire web dezvoltare web   Cumpara in siguranta de pe Casa-Luminii.ro - SSL Certificat   price.ro   Ghidul tau autentic de shopping.   Viziteaza magazinul Casa-Luminii.ro pe ShopMania
Comenzi telefonice: 0726 147 023

© Copyright 2018 Casa Luminii. SC Homelight SRL. Toate drepturile rezervate.
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor