Navigand in continuare pe Casa-Luminii.ro esti de acord cu folosirea cookie-urilor pentru imbunatatirea performantelor si experientei vizitei tale. Detalii cookie-uri Inchide notificarea
Magazin online cu o gama variata de corpuri de iluminat, lampi, lustre, aplice, spoturi, veioze si candelabre.
Numar articole: 0
Pret total: 0 Lei

transport lampi
Intreaba un specialist

Specialistii in corpuri de iluminat

”Întotdeauna am considerat Casa Luminii ca fiind mai mult decât un simplu magazin unde se comercializează corpuri de iluminat si accesorii pentru solutiile de iluminat. Am crescut de mic in magazinul tatălui meu, invățând de la acesta valori și principii de viață sănătoare, care m-au ajutat și în administrarea magazinelor Casa Luminii: omenie, seriozitate și disponibilitate.

Așa am reușit să avem și, poate și mai important, să păstrăm, clienți care ne trec pragul încă din perioada în care eram pe băncile școlii.

Am convingerea că, împreună cu membrii echipei Casa Luminii, pot să duc mai departe povestea noastră. Să o las, la rândul meu, moștenire fiului meu.”

- Radu Moldovan, director general Casa Luminii, iunie 2015

Oricât de frumos amenajate și pe cât de bine avem poziționate corpurile de iluminat în oricare din magazinele Casa Luminii, sau oricât de frumos și eficient construit este magaiznul nostru online de corpuri de iluminat, majoritatea clientilor ne apreciază pentru profesionalismul echipei Casa Luminii.

Ne mândrim cu specialistii nostri!

Doar prin training continuu si atentie la dorinta clientului, putem să oferim acestora consultanta specializata, idei de economisire a energiei si, de ce nu, de amenajare a interiorului si exteriorului casei prin alegerea unei solutii de iluminat care să puna in avantaj diverse elemente estetice.

Așa cum fiecare produs de iluminat are povestea sa, fiecare client are propria sa problema pe care doreste sa o rezolve.
Iar când vine vorba de solutii de iluminat, în fiecare din magazinele Casa Luminii, te asteaptam să apelezi la un consilier specializat

gazduire web dezvoltare web   Cumpara in siguranta de pe Casa-Luminii.ro - SSL Certificat   price.ro   Ghidul tau autentic de shopping.   Viziteaza magazinul Casa-Luminii.ro pe ShopMania
Comenzi telefonice: 0726 147 023

© Copyright 2018 Casa Luminii. SC Homelight SRL. Toate drepturile rezervate.
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor