Navigand in continuare pe Casa-Luminii.ro esti de acord cu folosirea cookie-urilor pentru imbunatatirea performantelor si experientei vizitei tale. Detalii cookie-uri Inchide notificarea
Magazin online cu o gama variata de corpuri de iluminat, lampi, lustre, aplice, spoturi, veioze si candelabre.
Numar articole: 0
Pret total: 0 Lei

transport lampi
Cariera & oameni

Echipa de specialisti Casa Luminii

”Am crescut de mic in magazinul tatălui meu, invățând de la acesta valori și principii de viață sănătoare, care m-au ajutat și în administrarea magazinelor Casa Luminii: omenie, seriozitate și disponibilitate. Am convingerea că, împreună cu membrii echipei Casa Luminii, pot să duc mai departe povestea noastră. Să o las, la rândul meu, moștenire fiului meu.”

Pornind de la cuvintele directorului Casa Luminii, dedicat trup și suflet afacerii sale, putem spune că pe o piata nationala, cu competitori de talie naționali și internațională, dar și locală, ne bazam pe fiecare din membrii echipei Casa Luminii pentru a putea să oferim acea calitate a serviciilor pe care să o primim și noi ne-o dorim la rândul nostru, dacă ar trebui să apelăm la profesioniști în domeniul solutiilor de iluminat.

Cu o vechime medie de peste 8 ani, ne lăudăm că oferim angajatilor Casa Luminii stabilitate și sprijin care sa le permită să performeze in cele mai bune conditii si sa isi permită o balantă corectă intre viata de familie și cea profesională.

Credem cu tărie faptul că succesul Casa Luminii depinde de calitatea și profesionalismul membrilor echipei Casa Luminii, tocmai de aceea motivarea tuturor este una din prioritățile conducerii companiei.

Vrei să faci parte din echipa Casa Luminii?

Dacă ești interesat(ă) să faci parte din echipa noastră, te primim cu drag!
Te rugăm să ne trimiți un CV la adresa contact@casa-luminii.ro și în cel mai scurt timp, responsabilul de resurse umane te va contacta pentru detalii suplimentare.

gazduire web dezvoltare web   Cumpara in siguranta de pe Casa-Luminii.ro - SSL Certificat   price.ro   Ghidul tau autentic de shopping.   Viziteaza magazinul Casa-Luminii.ro pe ShopMania
Comenzi telefonice: 0726 147 023

© Copyright 2018 Casa Luminii. SC Homelight SRL. Toate drepturile rezervate.
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor